17 Ιουνίου, 2015

Συνταγές από το σκοτεινό παρελθόν

Ποτάμι

Η χωρίς προηγούμενο ενέργεια να επιστρέψει ως απαράδεκτη την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας και η πρωτοφανής επίθεση κατά του Διοικητή της είναι τα νέα κατορθώματα της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

Στο ενδιάμεσο η Πρόεδρος της Βουλής πρόλαβε να επιτεθεί προσωπικά κατά του Ζ. Κ. Γιούνκερ και των ευρωπαίων ηγετών που συναντά ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παρακολούθησε μάλιστα το νέο παραληρηματικό show της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

Το παιχνίδι της εξεύρεσης «εσωτερικών εχθρών» και «διεθνών συνωμοσιών» είναι το αγαπημένο σπορ στελεχών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οποίοι αντιγράφουν πρακτικές του σκοτεινού παρελθόντος. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να βρει το θάρρος να υποδείξει στους «δικούς του ανθρώπους» ότι η χώρα έχει ανάγκη από συμμάχους και εθνική συνεννόηση.

Οι προειδοποιήσεις πάντως του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για το ενδεχόμενο να βρεθεί η χώρα εκτός του ευρώ είναι πολύ σοβαρές για να χαθούν στον ορυμαγδό ενός καυγά, από αυτούς που καθημερινά στήνει η κυρία Κωνσταντοπούλου και η κυβέρνηση πρέπει να προσπαθήσει να δει το δάσος και όχι το δέντρο ή μάλλον το δάκτυλο της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

17 Ιουνίου 2015