8 Απριλίου, 2014

Σημαντικές επαφές στην Ευρώπη

Ποτάμι

Σήμερα στις Βρυξέλλες, αντιπροσωπεία του Ποταμιού με επικεφαλής τον Σταύρο Θεοδωράκη και τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές Κώστα Αργυρό και Νικόλα Γιατρομανωλάκη είχε μία σειρά σημαντικών επαφών με τους ηγέτες των Σοσιαλιστών και των Φιλελευθέρων.

Οι συναντήσεις με τους Μάρτιν Σουλτζ, υποψήφιο για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με την Προοδευτική Συμμαχία των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, τον συνυποψήφιό του με τη Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών, Γκι Φέρχοφσταντ, και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Χάνες Σβόμποντα, έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα και ανταλλάχθηκαν απόψεις πάνω σε διάφορα ελληνικά και ευρωπαϊκά ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων έγινε φανερό ότι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ήταν ενήμεροι για την κατάσταση στην ελληνική πολιτική ζωή και ότι αναζητούν φερέγγυους συνομιλητές από τη χώρα μας. Ας σημειωθεί πως η συνάντηση με τον κ. Σουλτζ διήρκησε περισσότερο από μία ώρα ενώ σε εξίσου θερμό κλίμα υποδέχτηκε τους ανθρώπους του Ποταμιού ο κ. Φέρχοφσταντ.

Αύριο Τετάρτη, η αντιπροσωπεία του Ποταμιού θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ομάδας των Πρασίνων και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα.