20 Αυγ, 2015

Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες συγκεκριμένων κυβερνήσεων που μας έφεραν μέχρι εδώ

Ζωή Αποστολοπούλου

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega με το Δημήτρη Τάκη και τη Ράνια Τζίμα βρέθηκε σήμερα το στέλεχος του Ποταμιού, Ζωή Αποστολοπούλου.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ποταμιού σε μια μελλοντική συγκυβέρνηση, η κ. Αποστολοπούλου ξεκίνησε την τοποθέτησή της χαρακτηρίζοντας αυτού του είδους τα προσκλητήρια ως έχοντα μεγάλη δόση πολιτικής υποκρισίας, αφού αποσκοπούν στην απορρόφηση της νέας λογικής που φέρνει το Ποτάμι στις παλιές νοοτροπίες του πολιτικού συστήματος. «Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες συγκεκριμένων κυβερνήσεων των προηγούμενων ετών που μας έφεραν μέχρι εδώ και, φυσικά, η κάκιστη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που μας οδήγησε στο τρίτο μνημόνιο», δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά την όξυνση του μεταναστευτικού και την προσφυγική κρίση, η κ. Αποστολοπούλου παρατήρησε ότι ο κρατικός μηχανισμός έχει παραλύσει τελείως, ενώ στηλίτευσε την «παρέλαση», όπως την αποκάλεσε, σχεδόν του μισού υπουργικού συμβουλίου από τον καταυλισμό των προσφύγων στον Ελαιώνα, που δε στεγάζει παραπάνω από 250 άτομα συνολικά.

* Η Ζωή Αποστολοπούλου είναι υπεύθυνη του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής.
20 Αυγούστου 2015, MEGA.