22 Μαΐου, 2015

Πρέπει η κυβέρνηση να αποκρυσταλλώσει τις θέσεις της

της Ζωής Αποστολοπούλου Το Ποτάμι ζητάει πολύ καθαρά να γίνει μία σαφής ενημέρωση για τα βήματα που έχουμε μπροστά μας.

Στη Νερίτ και την εκπομπή ΕΞΙ-ΔΕΚΑ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Ζωή Αποστολοπούλου υπεύθυνη Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Για τη συμφωνία και τα όσα λέει το Ποτάμι κλήθηκε να σχολιάσει η κ. Αποστολοπούλου. Συγκεκριμένα είπε "το μέγεθος της θυσίας εξαρτάται από την πορεία της διαπραγμάτευσης που έχεις κάνει μέχρι τώρα." και συνέχισε λέγοντας πως καθώς έχει χαθεί τόσος χρόνος στη διαπραγμάτευση είναι λογικό η θυσία που θα γίνει να είναι μεγάλη. Πολύ δύσκολο να έρθει συμφωνία όταν η ελληνική πλευρά δεν έχει αποκρυσταλλώσει τις θέσεις της στα Eurogroup. "Ο χρόνος είναι χρήμα και όσο χάνουμε χρόνο χάνουμε ουσιαστικά το χρήμα." σχολίασε η κ. Αποστολοπούλου. Ενώ πήγαμε με φόρα και με καλή διάθεση στην διαπραγμάτευση δυστυχώς δεν είχαμε προετοιμαστεί σωστά επεσήμανε. Όσο καθυστερούμε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές με μαθηματική ακρίβεια καταλήγουμε σε περισσότερα εισπρακτικά μέτρα.

Το Ποτάμι ζητάει πολύ καθαρά να γίνει μία σαφής ενημέρωση για τα βήματα που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει ο κ. Τσίπρας να μιλήσει στο κοινοβούλιο για τις λεπτομέρειες ώστε να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε σχολίασε η κ. Αποστολοπούλου.

Δείτε αποσπάσματα της εκπομπής παρακάτω:

[youtube id="FHiKwZ6AuqQ"]

* Η Ζωή Αποστολοπούλου είναι πολιτική υπέυθυνη Μεταναστευτικής Πολιτικής.

22 Μαΐου 2015, ΝΕΡΙΤ