22 Μαΐου, 2019

Ως Ελληνίδα θέλω ευρωπαϊκό ταμείο ανεργίας

Κατερίνα Μπακογιάννη

Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη στην εκπομπή "Επί 2" του Action 24 και στον Γιάννη Πολίτη.

“Με όλα αυτά που ακούγονται σε αυτή την προεκλογική περίοδο, απορώ που δεν είναι όλοι οι Έλληνες Ποτάμι”, είπε η Κατερίνα Μπακογιάννη στην εκπομπή “Χ2” στο Action 24 με τον Γιάννη Πολίτη, συμπληρώνοντας πως από τη μία έχουμε τον πρωθυπουργό να μοιράζει “καθρεφτάκια σε ιθαγενείς” και από την άλλη την Αξιωματική Αντιπολίτευση να τα καταγγέλλει, αλλά να τα ψηφίζει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Από την εποχή του “Τσοβόλα δώστα όλα” βλέπουμε το ίδιο έργο στις εκλογές, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Εκπρόσωπος Τύπου τόνισε πως, εαν δεν υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων για θέματα της καθημερινότητας, όπως η παραβατικότητα, τότε “δεν θα μιλάμε για χαμένη ψήφο, αλλά για χαμένη χώρα”. Χαρακτήρισε προσβλητική προς την Ευρώπη τη στάση της ΝΔ που επιλέγει να μην συζητάει καθόλου για τα ευρωπαϊκά θέματα και απευθυνόμενη στους πολίτες, κάλεσε όσους θέλουν να φύγει η “κακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά δεν θέλουν να έρθει η ΝΔ, να ψηφίσουν Ποτάμι ως την πιο σοβαρή και αξιόπιστη δύναμη.

Τέλος, θέτοντας την ευρωπαϊκή ατζέντα στη συζήτηση, υπογράμμισε πως πολλά από τα οικονομικά προβλήματα μπορούν να λυθούν μεσω της Ευρώπης και υπενθύμισε τις ξεκάθαρες θέσεις του Ποταμιού, σημειώνοντας πως “ως Ελληνίδα θέλω Ευρωπαϊκό ταμείο ανεργίας και φορολόγηση των πολυεθνικών κολοσσών, θέλω ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης για την ευρωπαϊκή εγγύηση των καταθέσεων”.

Δείτε το βίντεο: