28 Ιουλίου, 2016

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016 | Καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές

Ποτάμι

Σε λίγες μέρες αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο. Το μεγαλύτερο γεγονός για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Η Ελληνική Ολυμπιακή ομάδα έχει στις αποσκευές της τις ευχές όλων των Ελλήνων για επιτυχή αποτελέσματα.

Η προετοιμασία των μελών της έγινε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και δυστυχώς με μικρή στήριξη της πολιτείας. Κάθε λοιπόν επιτυχία τους, αλλά και η ίδια η συμμετοχή τους θα είναι ένα μεγάλο δείγμα ατομικής ψυχικής δύναμης και προσωπικής θέλησης.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ θέλει να προσθέσει και τις δικές του ευχές προς στους 92 αθλητές και αθλήτριες, καθώς και τους αθλητές της Παραολυμπιακής αποστολής που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες και να τους διαβεβαιώσει ότι η αφοσίωση και η προσπάθεια που έχουν επιδείξει όλοι και όλες στην διάρκεια της προετοιμασίας τους, έχει ήδη κερδίσει την απεριόριστη εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων.

Η συμμετοχή στο επίκεντρο του κόσμου για 15 μέρες είναι από μόνη της ένα μοναδικό έπαθλο που λίγοι μόνο γεύονται. Ας το ευχαριστηθούν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ