2 Μαΐου, 2019

Οι νέοι πρέπει να διεκδικούμε το χώρο μας στην πολιτική σκηνή.

Νίκος Νυφούδης

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξη "ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη" του Σπύρου Βούγια, Νίκος Νυφούδης στον Flash 99,4 και στην εκπομπή Politik Press

“Αν ήμουν στη θέση του επόμενου πρωθυπουργού θα ευχόμουν το Ποτάμι να είναι στη Βουλή” επισήμανε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη "ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη", Νίκος Νυφούδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Politik Press του Flash 99,4. Ο πρώτος επιλαχών βουλευτής του Κινήματος, εξήγησε πως το Ποτάμι “είναι ένας σημαντικός σύμμαχος σε ένα κοινοβούλιο που χρειάζεται ανθρώπους που θα πουν τις σκληρές αλήθειες και που μπορεί να βάλουν πλάτη στα δύσκολα”.

Υπογράμμισε πως οι νέοι πρέπει “να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε το χώρο μας στην πολιτική σκηνή” και να μην γκρινιάζουν για τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοκρατία, αλλά “να κοιτάμε πώς ασκούμε εμείς τα δημοκρατικά δικαιώματα μας”. Τόνισε δε πως η πολιτική δεν είναι άσπρο ή μαύρο και δεν είναι κακό να υπάρχουν πολλά κόμματα στη Βουλή, ούτε αυτά να θεωρούν δεδομένους τους ψηφοφόρους, αλλά “να κρίνονται για το έργο και τις προτάσεις τους”.

Τέλος, δήλωσε πως “οι εγωισμοί των ανθρώπων στην πολιτική είναι τόσο μεγάλοι που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο τελικός σκοπός είναι να εφαρμόσουμε τις πολιτικές και τις ιδέες μας”, αποδεικνύοντας πως ο ίδιος λειτούργησε με γνώμονα το καλό της Θεσσαλονίκης προτείνοντας τον Σπύρο Βούγια ως επικεφαλής του συνδυασμού "ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη".

Ακούστε το ηχητικό: