23 Μαΐου, 2019

Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ τον δυσκολεύουν να καταδικάσει τον Ρουβίκωνα

Κατερίνα Μπακογιάννη

Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη, στην εκπομπή “Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη” των Γιώργου Πιέρρου και Γιώργου Κουβαρά στον ρ/σ Θέμα 104,6.

“Την επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών θα συνεργαστούμε με το πρώτο κόμμα στη βάση προγραμματικών δηλώσεων”, ξεκαθάρισε η Κατερίνα Μπακογιάννη στην εκπομπή “Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη” των Γιώργου Πιέρρου και Γιώργου Κουβαρά στον ρ/σ Θέμα 104,6. Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού τόνισε πως το Ποτάμι βρίσκεται μεν πιο κοντά στην οικονομική πολιτική της ΝΔ όπως αυτή εκφράζεται, διατηρώντας ωστόσο, πολλές επιφυλάξεις για την εφαρμογή της, δεδομένου πως η διακυβέρνηση της ΝΔ την περίοδο 2004-09, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, οδήγησαν στην χρεοκοπία της χώρας.

Η Κατερίνα Μπακογιάννη υπογράμμισε πως δεν είναι κακό να ανήκεις σε μία μειοψηφία που λέει σωστά πράγματα για το πως θα πάει μπροστά ο τόπος και πολύ θετικό στοιχείο να ακούγεται από τους πολίτες πως το Ποτάμι δεν είναι “ίδιο με τους άλλους”, δεν έκανε κωλοτούμπα και πως προτάσσει το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον. Σημείωσε η στάση του Κινήματος θα εκτιμηθεί από τους ψηφοφόρους, κάτι που φαίνεται και από την δυναμική που διαγράφει τις τελευταίες ημέρες και κάλεσε να αναλογιστούν αν θα είναι καλό για αυτή την Βουλή, με όλα όσα ακούγονται, να χαθεί η ψύχραιμη φωνή του Ποταμιού.

Τέλος, σχετικά με τους πρόσφατους βανδαλισμούς του Ρουβίκωνα, είπε πως “όταν γίνεται κάτι παράνομο, πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι και να υπάρχει καταστολή. Οποιαδήποτε άλλη κουβέντα είναι ιδεοληπτική και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως λόγω των ιδεοληψιών του δυσκολεύεται να καταδικάσει κατηγορηματικά αυτές τις συμπεριφορές.

Ακούστε το ηχητικό: