29 Μαρτίου, 2019

Oι ευρωπαίοι πολίτες πρέπει να σταθούν ενάντια στην λαίλαπα του ακροδεξιού εθνικισμού

Γιώργος Κακλίκης

Συνέντευξη του υποψήφιου ευρωβουλευτή Γιώργου Κακλίκη στον Άρη Τόλιο και στο ραδιόφωνο του ΑΘΗΝΑ 9.84

Σε συζήτηση που είχε με τον δημοσιογράφο του “Αθήνα 984” Άρη Τόλιο, ο πρέσβης επί τιμή και υποψήφιος του Ποταμιού για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γιώργος Κακλίκης, αναφέρθηκε στην προσδοκία του Ποταμιού για ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα στις ευρωεκλογές με την ομάδα των υποψηφίων του και με το σύνθημα της σαφήνειας, της διαχρονικότητας και του σεβασμού των αρχών του τις οποίες υπερασπίστηκε χωρίς να ενδώσει στις σειρήνες ψηφοθηρίας.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού υπογράμμισε την κρισιμότητα των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου τονίζοντας ότι οι ευρωπαίοι πολίτες πρέπει να σταθούν ενάντια στην λαίλαπα του ακροδεξιού εθνικισμού που κινδυνεύει να μετατρέψει την Ευρώπη σε πεδίο αντιπαραθέσεων που δεν θα μοιάζει με τον χώρο διαρκούς ειρήνης που ονειρεύτηκαν οι ιδρυτές της ενωμένης Ευρώπης.

Στο τέλος της συνομιλίας, ο κ. Κακλίκης αναφέρθηκε στην έλλειψη διακομματικής συναίνεσης για τα θέματα εθνικής σημασίας και υπογράμμισε την ανάγκη για τη θεσμοθέτηση ενός Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας όπως το εισηγήθηκε το Ποτάμι καταθέτοντας συγκεκριμένο σχέδιο νόμου.

Ακούστε τη συνέντευξη: