3 Μαΐου, 2019

Οι ευρωεκλογές δεν είναι δημοψήφισμα για τις εθνικές εκλογές

Αναστάσης Περράκης

Στην ενημερωτική εκπομπή του Κρήτη TV «Κρήτη Σήμερα» βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αναστάσης Περράκης

Άρχισε εξηγώντας ότι “το Ποτάμι έχει ένα Ευρωπαϊκό προανατολισμό που εκφράζεται και μέσα από την ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών που σήμερα ανήκει το Ποτάμι, αλλά και από τον σχηματισμό των Φιλελευθέρων με τους οποίους έχουμε πολλά κοινά, αλλά και το κίνημα Μακρόν που παρακολουθούμε από κοντά, που δεν έχουν κοινά με την πολιτική και με την λογική του κ. Τσίπρα”.

Συνέχισε τονίζοντας ότι “η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού και ειδικά χωρίς καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη”. Ζήτησε εμφατικά να ψηφίσει στις εκλογές το 50% που δεν ψηφίζει στις Ευρωεκλογές, και εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι έτσι θα εδραιωθεί η αντίθεση του κόσμου στην ακροδεξιά, αλλά και θα αναδειχθούν νέοι πολιτικοί με εμπειρία και επιτυχία στον επαγγελματικό τους χώρο.

Τελείωσε εξηγώντας ότι η χρηματοδότηση είναι κύριο ζητούμενο στην ανώτατη εκπαίδευση και στην έρευνα, μια και στην Ελλάδα “η ποιότητα υπάρχει, αλλά τα χρήματα δεν υπάρχουν” αλλά και ότι “η Ελλάδα χρειάζεται Εθνικό σχεδιασμό για την έρευνα που να αξιοποιεί και τους Εθνικούς πόρους και τους Ευρωπαϊκούς πόρους”.

Δείτε το βίντεο: