14 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο Σταύρος είναι ο γνήσιος εκφραστής των προοδευτικών λύσεων του κεντρώου χώρου

Ολυμπία Αναστασοπούλου

Στο SBC Channel καλεσμένη στην εκπομπή του Βασίλη Τσεκούρα «Πολιτικοί & οικονομία» μίλησε, το απόγευμα της Τετάρτης, το μέλος του Πολίτικου Συμβουλίου του Ποταμιού και υπεύθυνη του τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης Ολυμπία Αναστασοπούλου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον κ. Μάρδα, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν οι εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας και των επενδύσεων και βέβαια οι διεργασίες στο χώρο του Κέντρου.

Όπως, τόνισε η κ. Αναστασοπούλου, το Ποτάμι από την ίδρυση του ήταν και είναι σταθερά προσανατολισμένο υπέρ των επενδύσεων εντός πλαισίου νομιμότητας και στηλίτευσε την επικίνδυνη κυβερνητική πολιτική που αγνοεί τον παράγοντα χρόνο.

Όσον, αφορά τον εκλογικό αγώνα του Νοεμβρίου, διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για μάχη πολιτικών θέσεων μέσω των προσώπων που τις εκφράζουν και εξέφρασε την πεποίθηση ότι, σε μια ευρείας έκτασης αναμέτρηση θα αναδειχθεί νικητής ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ως ο πιο γνήσιος εκφραστής των προοδευτικών λύσεων, που έχει ανάγκη ο κεντρώος χώρος και ο τόπος μας εν γένει.

Δείτε το απόσπασμα από το 48:00 μέχρι το τέλος

* Η Ολυμπία Αναστασοπούλου είναι υπεύθυνη του τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου