17 Ιουλίου, 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μαθήματα αυτογνωσίας με κόστος την οικονομία

Ζωή Αποστολοπούλου

Η παραδοξότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή με την ψηφοφορία και τους βουλευτές που ουσιαστικά λένε ότι δεν θέλω την ευθύνη αλλά θέλω τον πολιτικό θώκο στηρίζοντας την κυβέρνηση φτάνει στα όρια του πολιτικού εκφυλισμού.

Στον Αντ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Ζωή Αποστολοπούλου στέλεχος του Ποταμιού.

Το Ποτάμι είναι το μόνο κίνημα που από την αρχή των διαπραγματεύσεων είπε στον κ. Τσίπρα ότι θα στηρίξει τις αποφάσεις του ώστε να μην φοβηθεί τις εσωτερικές συνιστώσες του ανέφερε η κ. Αποστολοπούλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλο πρόβλημα ωρίμανσης συνέχισε λέγοντας και κατέληξε πως στην ουσία η Ελλάδα πληρώνει αυτή την προβληματική ωρίμανση.

Κάνουν μαθήματα αυτογνωσίας μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ με κόστος την πραγματική οικονομία σχολίασε η πολιτική υπεύθυνη Μεταναστευτικής Πολιτικής, αυτό που πρέπει να καταλάβουν συνέχισε είναι ότι η πολιτική πρέπει να εξυπηρετήσει την πραγματικότητα και την καθημερινότητα στην οικονομία και γενικότερα δεν πρέπει να γίνεται πολιτική για την πολιτική.

Η παραδοξότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή με την ψηφοφορία και τους βουλευτές που ουσιαστικά λένε ότι δεν θέλω την ευθύνη αλλά θέλω τον πολιτικό θώκο στηρίζοντας την κυβέρνηση φτάνει στα όρια του πολιτικού εκφυλισμού είπε η κ. Αποστολοπούλου.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από την εκπομπή:

* Η Ζωή Αποστολοπούλου είναι πολιτική υπεύθυνη Μεταναστευτικής πολιτικής.

17 Ιουλίου 2015, ΑΝΤ1