29 Απριλίου, 2015

Ω Ρούσβελτ!

του Αντώνη Τριφύλλη Κι εγώ ξέρω πως με μισούν οι Συριζαίοι- στελέχη και πλειοψηφία στη Βουλή που επιθυμούν την ρήξη.

Γράφει ο Αντώνης Τριφύλλης

Ω Ρούσβελτ. Κι εγώ ξέρω πως με μισούν οι Συριζαίοι- στελέχη και πλειοψηφία στη Βουλή που επιθυμούν την ρήξη. Ξέρω πως με μισούν οι ψηφοφόροι του Σύριζα που δεν θέλουν συμφωνία εδώ και τώρα (και είναι μειοψηφία). Ξέρω πως με μισούν φίλοι που στο Φ/Β με διαβάζουν και φουντώνουν.

Ω Ντελεάνο, ξέρω πως με μισούν οι νεοκομφουκιανοί γιατί θεωρούν ότι στηρίζω τον Μάο. Ξέρω πως με μισούν οι ορθολογικοί, οι οπαδοί του Ραούφ Ντεκτάς, οι οπαδοί του μνημονίου και οι αντίπαλοί τους.

Ω Φράνκλιν ξέρω πως με μισούν οι ποδηλάτες, όσοι δεν έχουν διαβήτη, οι άσχημοι, οι εχθροί του Σόυμπλε και οι φίλοι της Μέρκελ, Οι δημαρίτες που έχασαν το στοίχημα, οι οπαδοί της Λεπέν, του Φάρατζ και οι Μπόερς. Οι εχθροί της αριστείας, της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, του ηλεκτρονικού τσιγάρου, των ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Ω και οι τρεις εσείς Φρανκίνο, Ντελεάνο και Ρούσβελτ. Ξέρω πως με μισεί η Βενετία αν κάνω πάνω από μια πολιτική ανάρτηση την ημέρα, όσοι είναι νεότεροί μου, όσοι είναι μεγαλύτεροι μου και οι οπαδοί. Όσοι δεν καταπίνουν αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά και όσοι δεν είναι ναρκισιστές, υστερικοί, κολλημένοι και παρανοϊκοί.
Και τόσοι άλλοι..

Αλλά δεν κάνω κι έτσι..

* Ο Αντώνης Τριφύλλης είναι μέλος της Επιτροπής Διαλόγου.

29 Απριλίου 2015, metarithmisi.gr