24 Ιανουαρίου, 2019

Ο προοδευτικός κόσμος εκτιμά την στάση του Ποταμιού

Ποτάμι

Ο Θανάσης Χειμωνάς σχολιάζει τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις

Ο Θανάσης Χειμωνάς, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον 88,6 και τους δημοσιογράφους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Έλλη Τριανταφύλλου, μίλησε για την παρουσία του στο Ποτάμι τονίζοντας πως από τότε που άρχισε να ασχολείται με την πολιτική είναι με το κόμμα που θυσιάζεται για την χώρα, όπως κάνει αυτή την στιγμή το Ποτάμι, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

“Το Ποτάμι θα συνεχίσει να υπάρχει. Θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του και θα κατέβει αυτόνομο στις εκλογές”.

“Το ΚΙΝΑΛ διαλύεται μια χαρά και μόνο του, χωρίς τη βοήθεια του Ποταμιού. Κάθε μέρα φεύγουν στελέχη και όχι λόγω Πρεσπών, αλλά λόγω του ότι το εγχείρημα έχει ναυαγήσει” είπε ο Θανάσης Χειμωνάς, ερωτηθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου περί συνεργασίας Θεοδωράκη και Τσίπρα, με στόχο τη διάλυση του ΚΙΝΑΛ.

Σχολιάζοντας την στάση της Ν.Δ. Απέναντι στο Ποτάμι είπε “Αυτό που κάνει η Ν.Δ. είναι η επιτομή της χυδαιότητας. Αν όντως - για λόγους πατριωτικούς - η Ν.Δ. δεν ήθελε περάσει η συμφωνία θα έλεγα εντάξει. Αλλά η συμφωνία είναι στην πραγματικότητα για αυτή η καυτή πατάτα. Θέλει να περάσει”.

“Υπάρχει προοδευτικός σοβαρός κόσμος που εκτιμά την στάση του Ποταμιού. Αν αγγίξουμε αυτούς τους ανθρώπους θα πάμε πάρα πολύ καλά,” κατέληξε ο Θανάσης Χειμωνάς.

Ακούστε τη ραδιοφωνική συνέντευξη:

* Ο Θανάσης Χειμωνάς είναι στέλεχος του Ποταμιού