15 Απριλίου, 2015

Ο κ. Φλαμπουράρης ζητά από τον ελληνικό λαό να βγάλει το φίδι από την τρύπα

Δημήτρης Τσιόδρας

Ο Υπουργός Επικρατείας- όπως άλλωστε και άλλοι υπουργοί -δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι ορίσθηκαν για να κυβερνήσουν και όχι για να ανακυκλώνουν συζητήσεις για εκλογές και δημοψηφίσματα.

Ο Αλ.Φλαμπουράρης ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά με... δημοψήφισμα. Όπως είπε, αν τα πράγματα φθάσουν σε αδιέξοδο θα κληθεί ο λαός να πάρει τις αποφάσεις του. Να βγάλει δηλαδή ο λαός το φίδι από την τρύπα και να αποφασίσει αυτά που δεν θέλει να αποφασίσει ο κ.Τσίπρας και η αυτοπροσδιοριζόμενη ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Ο Υπουργός Επικρατείας- όπως άλλωστε και άλλοι υπουργοί -δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι ορίσθηκαν για να κυβερνήσουν και όχι για να ανακυκλώνουν συζητήσεις για εκλογές και δημοψηφίσματα. Η καθυστέρηση που "παίζει" η κυβέρνηση κατρακυλά μέρα με τη μέρα και πιο χαμηλά την πραγματική οικονομία. «Το θέμα δεν είναι αν θα καθυστερήσει μία εβδομάδα - δέκα ημέρες, αλλά να υπάρξει συμφωνία» λέει ο κ.Φλαμπουράρης προκαλώντας όλους αυτούς που βλέπουν να αυξάνονται τα λουκέτα και η ανεργία, να στραγγίζει η αγορά από ρευστό, να φεύγουν οι καταθέσεις και να κάνουν φτερά οι όποιες επενδύσεις. Αλλά αυτά δε φαίνεται να ταράζουν τη μακαριότητα του κ.Φλαμπουράρη.

15 Απριλίου 2015

διαβάστε επίσης