7 Φεβρουαρίου, 2019

«Ο διχασμός της κοινωνίας χτίζει καριέρες, αλλά στους Έλληνες φέρνει μόνο δυστυχία»

Ποτάμι

Επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στον Άλιμο

«Οι Έλληνες πρέπει να δουν πώς θα ξεμπλέξουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να φέρουν στα πράγματα έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος, το βράδυ της Τετάρτης, σε στελέχη και φίλους του Ποταμιού, στον Άλιμο. Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, πρέπει να ηττηθεί εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και η νοοτροπία που τον έφερε στην εξουσία.

Και εξήγησε: «Ο διχασμός της κοινωνίας, το "όχι σε όλα", "ο θάνατός σου, η ζωή μου", είναι μια παλαιοκομματική συνταγή εξουσίας, στην οποία καταφεύγουν εύκολα οι πολιτικοί. Αυτή η συνταγή μπορεί να χτίζει καριέρες - αυτή τη φορά στη Νέα Δημοκρατία - αλλά στους Έλληνες φέρνει δυστυχία και οπισθοδρόμηση».

Απαντώντας στα ερωτήματα των πολιτών που είχαν κατακλύσει, παρά την έντονη βροχόπτωση, το 2ο ΚΑΠΗ Αλίμου, ο Σταύρος Θεοδωράκης στάθηκε ιδιαίτερα στην ψήφο των αποδήμων. Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μηχανεύεται τρόπους για να πετάξει στα σκουπίδια την ψήφο των Ελλήνων που έχουν φύγει τα χρόνια της κρίσης στο εξωτερικό. Και επεσήμανε: «Η ψήφος των παιδιών μας και των φίλων μας που ζουν στα ξένα δεν μπορεί να είναι μισή ψήφος. Είναι ολόκληρη και πρέπει να προσμετράται στο τελικό ποσοστό που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα στις εκλογές».

Της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη, προηγήθηκε κοπή πίτας, παρουσία του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, στον οποίο ο επικεφαλής του Ποταμιού ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ερχόμενες εκλογές, τονίζοντας: «Η πολιτεία του Κονδύλη διδάσκει τι πάει να πει ακομμάτιστος και αποτελεσματικός Δήμος. Οι πολίτες του Αλίμου έχουν Δήμαρχο αφοσιωμένο στη δουλειά του και όχι Δήμαρχο δημοσίων σχέσεων».

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Αφροδίτη Χουλάκη