8 Μάι, 2019

Να στείλουμε ικανούς στην Ευρωβουλή

Θόδωρος Τσίκας

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με Το Ποτάμι, Θόδωρος Τσίκας, σε συνέντευξη στο Ράδιο Prisma 91,6 Πρέβεζας και στον δημοσιογράφο, Παναγιώτη Κουνιάκη.

Ο Θόδωρος Τσίκας επεσήμανε ότι υπάρχουν μεγάλα ζητήματα, όπως άνοδος ακροδεξιάς, εθνικισμού, ρατσισμού, απομονωτισμού, αποσχιστικές τάσεις, τα οποία αμέσως μετά τις ευρωεκλογές θα συζητηθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Και συνέχισε λέγοντας: "Το Ευρωκοινοβούλιο πλέον έχει αρκετές εξουσίες, δεν είναι το διακοσμητικό όργανο του παρελθόντος. Είναι πολύ σημαντικό να στείλουμε τους ικανούς και γι αυτό να σκεφτούμε πολύ σοβαρά τι θα πράξουμε στις ευρωεκλογές"

Σχολιάζοντας το σλόγκαν της καμπάνιας του Ποταμιού για τις ευρωεκλογές με τίτλο "μη σας παραμυθιάζουν”, ο Θόδωρος Τσίκας απάντησε ότι είναι λιγότεροι οι πολίτες που πιστεύουν στο πολιτικό ψέμα, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν κατανοήσει για ποιο λόγο η χώρα έφτασε ως εδώ, και ακούν "εύκολες" κουβέντες. "Όπως παλιά ακούγαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα σκίσει το Μνημόνιο, τώρα έχουμε τη Νέα Δημοκρατία που λέει ότι θα μειώσει τους φόρους, αλλά δεν λέει από πού θα βρεθούν τα χρήματα που θα λείψουν, για να το πράξει αυτό. Η χώρα μας κάθε χρόνο πρέπει να έχει ορισμένα πλεονάσματα για να μπορεί να έχει τη στήριξη των δανειστών, της Ευρώπης και των εταίρων της. Δυστυχώς πιστεύουμε πολύ εύκολα σε "ευχάριστες" κουβέντες", είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό: