24 Μαΐου, 2015

Να μην φοβηθεί ο κ. Τσίπρας να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ

του Παναγιώτη Καρκατσούλη Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεδειγμένα δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα είτε αυτά είναι στην παιδεία είτε στην δημόσια διοίκηση.

Στη ΝΕΡΙΤ και την εκπομπή Σαββατο-Κύριακο βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Το Ποτάμι λέει πάντα το ίδιο πράγμα, δεν είναι στην πολιτική για να γίνουμε κομμάτια και να κάνουμε συμμαχίες και ομοσπονδίες ανέφερε ο κ. Καρκατσούλης και πρόσθεσε ότι το Ποτάμι είναι στη βουλή και εκτός βουλής για τα προβλήματα. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς γίνεται στην διαπραγμάτευση και υπάρχει ελλιπής ενημέρωση η κουβέντα του τι θα πούμε αν γίνει κάτι είναι "αέρας κοπανιστός" και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο καθένας σχολίασε ο κ. Καρκατσούλης μπορεί να κάνει τα σενάρια του η πραγματικότητα είναι όμως ότι η οικονομία έχει βουλιάξει και έχουμε ουσιαστικά άτυπη στάση πληρωμών και το κράτος δεν μπορεί να λειτουργήσει απέναντι στις υποχρεώσεις που έχει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεδειγμένα δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα είτε αυτά είναι στην παιδεία είτε στην δημόσια διοίκηση. Έπρεπε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα όχι να επαναφέρουμε την προτεραία κατάσταση σχολίασε ο κ. Καρκατσούλης. Στο εσωτερικό η κυβέρνηση πραγματεύεται με ένα τρόπο ώστε να δείχνει συνεπής με τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Οτιδήποτε αποφεύγει την χρεοκοπία και την ρήξη στα οποία είμαστε πολύ κοντά λειτουργεί θετικά είπε απαντώντας στην ερώτηση ευρώ πάση θυσία ο πολιτικός υπεύθυνος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από την εκπομπή:

[youtube id="ZwiH2MEx44Q"]

* Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης είναι βουλευτής επικρατείας και πολιτικός υπεύθυνος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

24 Μαΐου 2015, ΝΕΡΙΤ