2 Ιουνίου, 2015

Να μιλήσουμε επιτέλους για τις μεταρρυθμίσεις

του Παναγιώτη Καρκατσούλη Η οποιαδήποτε συμφωνία, πρέπει να έρθει και να περάσει από την Βουλή, γιατί κάθε άλλη εναλλακτική θα είναι χειρότερη.

Στην εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου «Πρώτη Γραμμή» στον ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής Επικρατείας του Ποταμιού και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Παναγιώτης Καρκατσούλης. Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης τόνισε ότι για το Ποτάμι η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη είναι αδιαπραγμάτευτη, γεγονός που δεν ισχύει για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εντός της οποίας ακούγονται όλο και πιο πολλές φωνές που διαφοροποιούνται από την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Μίλησε για την αντιφατική συμπεριφορά της κυβέρνησης που παλινωδεί και τις δυσκολίες που αυτή η συμπεριφορά δημιουργεί στην διαπραγμάτευση και είπε ότι το Ποτάμι είναι κάθετα απέναντι στη ρήξη και την κυβέρνηση που φλερτάρει με αυτή. Η οποιαδήποτε συμφωνία, πρέπει να έρθει και να περάσει από την Βουλή, γιατί κάθε άλλη εναλλακτική θα είναι χειρότερη, είπε ο Π.Καρκατσούλης. Πρέπει να ψηφιστεί η συμφωνία και αμέσως μετά να συζητήσουμε τα ουσιώδη, δηλαδή να συζητήσουμε για τις μεταρρυθμίσεις και το θέμα της ανάπτυξης που είναι εφικτή μόνο μέσω των μεταρρυθμίσεων.

* Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης είναι γραμματέας της Κ.Ο., βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος του τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

2 Ιουνίου 2015