9 Απριλίου, 2019

Να διαλευκανθεί η υπόθεση Novartis και να αποδοθούν ευθύνες

Ολυμπία Αναστασοπούλου

Η Ολυμπία Αναστασοπούλου στην εκπομπή “Χώρα εν καμίνω” του Κόντρα Channel με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο

Την πάγια αντίθεση του Ποταμιού στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, υπογράμμισε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και υπεύθυνη Αυτοδιοίκησης του Κινήματος, Ολυμπία Αναστασοπούλου, στην εκπομπή “Χώρα εν καμίνω” του Κόντρα Channel με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Η κ. Αναστασοπούλου αναφορικά με την υπόθεση Novartis που κυριαρχεί στην επικαιρότητα, θυμήθηκε την επαίσχυντη δήλωση Πολάκη πως "για να κερδίσουμε τις εκλογές πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή". Υπογράμμισε ωστόσο, ότι η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως από τη Δικαιοσύνη, να αποδοθούν ευθύνες και να επιστραφούν τυχόν χρήματα που αφαιρέθηκαν και ανήκουν στους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα.

Σχετικά με το θέμα των Εξαρχείων και της επίθεσης στους Λιμενικούς, έθεσε το ζήτημα απουσίας της πολιτικής βούλησης από την παρούσα αλλά και προηγούμενες κυβερνήσεις."Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα για το Ποτάμι και η σημερινή κυβέρνηση έχει επιδείξει πολιτική βούληση σχεδόν υπόθαλψης ατόμων σχετιζομένων με τις ενέργειες αυτές".

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά