4 Ιουνίου, 2015

Μία επώδυνη συμφωνία είναι καλύτερη από μία οδυνηρή χρεοκοπία

του Αλέξανδρου Μαλλιά Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί τις Βρυξέλλες όχι ως πρόεδρος του κόμματος που τον ανέδειξε αλλά ως πρωθυπουργός της Ελλάδος και η συμφωνία που θα μας παρουσιάσει δεν θα είναι μία ηρωική συμφωνία αλλά μία συμφωνία ελπίδας για το μέλλον

Στη ΝΕΡΙΤ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς.

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες και τον κ. Γιούνκερ Πρόεδρο της κομισιόν που θα γίνει σήμερα το βράδυ. Συγκεκριμένα είπε «Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί τις Βρυξέλλες όχι ως πρόεδρος του κόμματος που τον ανέδειξε αλλά ως πρωθυπουργός της Ελλάδος και η συμφωνία που θα μας παρουσιάσει δεν θα είναι μία ηρωική συμφωνία αλλά μία συμφωνία ελπίδας για το μέλλον». Ο κ. Μαλλιάς συνέχισε λέγοντας ότι δεν υποτιμάει τα επιμέρους θέματα όπως το ασφαλιστικό αλλά η συμφωνία είναι αυτή που θα μας δώσει την σιγουριά ότι θα υπάρξει αύριο, όσο δύσκολες και αν θα είναι οι λύσεις για τα υπόλοιπα προβλήματα.

«Μία επώδυνη συμφωνία είναι καλύτερη από μία οδυνηρή οικονομική και πολιτική χρεοκοπία» δήλωσε για την συμφωνία που λογικά όπως είπε θα είναι δύσκολη στο περιεχόμενη της.

Δείτε παρακάτω τις τοποθετήσεις του κ. Μαλλιά στα διάφορα θέματα που συζητήθηκαν:

[youtube id="BfkRJ-dO7pQ"]

* Ο Αλέξανδρος Μαλλιάς είναι πρέσβης επί τιμή και πολιτικός υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων.

3 Ιουνίου 2015