11 Απριλίου, 2019

Η παραγγελία ενός ντελιβερά

Σταύρος Θεοδωράκης

Ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για τις κινητοποιήσεις των ντελιβεράδων

«Ο Παναγιώτης είναι ΑΕΚτζής.

Είναι το πρώτο που μου ξεκαθάρισε, γνωρίζοντας ότι είμαι «πράσινος». Η Σεβαστουπόλεως όμως μας ενώνει. Όταν εγώ φτάνω στο Ποτάμι αυτός ήδη έχει μοιράσει - από Κατεχάκη μέχρι Μέγαρο - την πρώτη φουρνιά καφέδων – από τους καλύτερους καφέδες στην Αθήνα, εδώ που τα λέμε.

Και το βράδυ delivery σε άλλο μαγαζί. «Την αγαπάω τη δουλειά μου», μου είπε σήμερα που τον σταμάτησα και του άνοιξα κουβέντα για τις κινητοποιήσεις των ντελιβεράδων. Μπορεί να έχει μερικά σπασμένα δόντια - από σούπες σε βρεγμένους δρόμους - αλλά το προτιμάει από το δουλεύει σε μια αποθήκη ή σε ένα γκαράζ.

«Τι θα ήθελα; Να μας προσέχουν περισσότερο οι οδηγοί των αυτοκινήτων, ειδικά οι ταξιτζήδες. Να έχουν όλοι ασφάλιση – δεν μιλώ για μένα, εγώ είμαι εντάξει, αλλά υπάρχουν πολλά παιδιά που δουλεύουν ξεκρέμαστα. Όπως υπάρχουν και μαγαζιά που προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι εις βάρος των ντελιβεράδων. Α! Θέλω και να εξαφανιστούν οι λακκούβες. Ρε φίλε, σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν, τι είναι αυτό το πράγμα…».

Μαζί σου Παναγιώτη! Γιατί ποιος θέλει να τρώει κάθε μέρα μακαρόνια;»

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook:

Ο Παναγιώτης είναι ΑΕΚτζής. Είναι το πρώτο που μου ξεκαθάρισε, γνωρίζοντας ότι είμαι «πράσινος». Η Σεβαστουπόλεως όμως...

Gepostet von Σταύρος Θεοδωράκης am Donnerstag, 11. April 2019

Σχετικά