10 Ιανουαρίου, 2019

Κρίνεται η τύχη του τόπου μας από μια ασταθή κυβέρνηση

Ποτάμι

Η Λίνα Παπαδάκη για τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις

Η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού μίλησε στον αέρα του Αθήνα 9,84 για τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις στους Νεκτάριο Νώτη και Τζίνα Μοσχολιού.

“Ως Ποτάμι είχαμε κάνει πρόταση για τη σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας,” τόνισε η Λίνα Παπαδάκη, διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού ξεκαθαρίζοντας. “Η επίλυση του Μακεδονικού έχει καταντήσει παιχνίδι πινγκ-πονγκ λεκτικό μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτή είναι η αποτυχία του πολιτικού συστήματος. Αυτό είναι που δεν ήθελε το Ποτάμι”. 

“Το Ποτάμι από τη γέννηση του είχε ταχθεί υπέρ της επίλυσης του Μακεδονικού. Μένουμε σταθεροί. Στηρίζουμε την πατρίδα μας. Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Πρωθυπουργό,” συνέχισε η Λίνα Παπαδάκη.

“Θα κρίνεται το μέλλον της χώρας μας από αυτό θα κάνει Τσίπρας και Καμμένος, από αυτό που θα κάνει ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης,” αναρωτήθηκε η Λίνα Παπαδάκη. “Κρίνεται η τύχη του τόπου μας από μια κυβέρνηση που είναι ασταθής”.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης από κάποιον βουλευτή του Ποταμιού, είπε “Στο Ποτάμι τα συζητάμε όλα. Γνωρίζοντας το ποιόν των ανθρώπων που είναι στην κοινοβουλευτική μας ομάδα θα τα συζητήσουμε όλα. Το ήθος των βουλευτών του Ποταμιού θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση”. 

Ακούστε το ραδιοφωνικό απόσπασμα: