19 Μαρτίου, 2015

Είμαστε οι μόνοι στην Ευρώπη που δίνουμε αρνητική χροιά στον όρο ‘’συμβιβασμός’’

Σπύρος Δανέλλης

Στην εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργου Οικονομέα στο MEGA βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο κ. Σπύρος Δανέλλης, βουλευτής με το Ποτάμι στην περιφέρεια Ηρακλείου. Ο κ. Δανέλλης παρατήρησε ότι «δεν έχουμε βρεθεί ποτέ ξανά στο σημείο, να τους έχουμε όλους απέναντί μας» και πρόσθεσε πως «είμαστε οι μόνοι στην Ευρώπη που δίνουμε αρνητική χροιά στον όρο ‘’συμβιβασμός’’».

«Είναι οριακή η κατάσταση, κανένας όμως δεν έχει εξηγήσει τι σημαίνει άτακτη χρεοκοπία» είπε ο βουλευτής, συμπληρώνοντας πως «αν και αυτή τη στιγμή δεν αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση ότι όφειλε να είχε συνεννοηθεί και να είχε τη συναίνεση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου, προκειμένου να διαχειριστεί την τύχη της χώρας, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα».

Κληθείς να σχολιάσει το περιβόητο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο κ. Δανέλλης σημείωσε ότι «το Ποτάμι έχει πει μέχρι παρεξηγήσεως ότι στηρίζει την κυβέρνηση σε μέτρα τα οποία χρειάζονται. Όμως το ν/σ για την ανθρωπιστική κρίση περιελάμβανε ελάχιστα άρθρα που αναφέρονται σε αυτήν». Τέλος ο βουλευτής κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ζητούσε δυόμιση χρόνια εκλογές, έγιναν οι εκλογές και τελικά δεν είχε τίποτα έτοιμο».

* Ο Σπύρος Δανέλλης είναι βουλευτής Ηρακλείου

MEGA