18 Απριλίου, 2019

Η πρόσκληση στην κ. Παπακώστα ήταν πολιτική

Κατερίνα Μπακογιάννη

Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη, στον ρ/σ News 247 και στους δημοσιογράφους Μάνο Χωριανόπουλο, Έλλη Τριανταφύλλου και Γιώργο Καρελιά.

“Τα Εξάρχεια δεν έχουν ταχυδρομείο και Τράπεζα, θα έχουν περιπολικό;” διερωτήθηκε η Κατερίνα Μπακογιάννη, στον ρ/σ News 247 και στους δημοσιογράφους Μάνο Χωριανόπουλο, Έλλη Τριανταφύλλου και Γιώργο Καρελιά.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού απαντώντας στην υφυπουργό προστασίας του πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, για την πρόσκληση να επισκεφτούν τα Εξάρχεια, είπε: “Η πρόσκληση δεν ήταν επικοινωνιακή ή προσωπική, αλλά καθαρά πολιτική” και πως αποτελεί συνέχεια της πρότασης που έχει κάνει το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης για συνεννόηση των κομμάτων ώστε να σπάσει, κάποια στιγμή, το άβατο στην περιοχή.

Η Κατερίνα Μπακογιάννη χαρακτήρισε “μπουρτζοβλάχικη” την συμπεριφορά της ΝΔ να υποβαθμίζει την πολύ κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών σε δημοψήφισμα αφού “είναι σα να θέλεις να είσαι πρώτος στο χωριό, αδιαφορώντας πως το μέλλον σου κρίνεται σε μία μεγαλύτερη πόλη” είπε χαρακτηριστικά. Tην ίδια στιγμή σχολιάζοντας την έρευνα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg που τοποθετεί την Ελλάδα στην πέμπτη θέση στον δείκτη μιζέριας είπε πως “δέκα χρόνια μετά την χρεοκοπία, ακόμα προσπαθούμε να ανακάμψουμε, χωρίς αποτέλεσμα”.

Ταυτόχρονα, στάθηκε στην ατζέντα Μακρόν για την ευρωπαϊκή Αναγέννηση που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προτάσεις για μία “πιο ενωμένη Ευρώπη με κοινά σύνορα, κοινό υπουργό Οικονομικών, προστασία των εγχώριων προϊόντων” και έθεσε τον πήχη του Ποταμιού για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, την επανεκλογή δύο ευρωβουλευτών.

Ακούστε το ηχητικό: