17 Απριλίου, 2019

Η παρουσία του Ποταμιού είναι μια εθνική ανάγκη

Γιώργος Γραμματικάκης

Ο Ευρωβουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης στον ρ/σ Παραπολιτικά και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο

«Ήθελα να δώσω ένα μήνυμα ότι όλες αυτές οι εύκολες μετακινήσεις, η πολιτική έκπτωση που ζούμε τον τελευταίο καιρό, οι κάθε λογής μετακινήσεις, η αλλαγή ιδεολογιών, οι ασυνέπειες, με ενοχλούν και νομίζω είναι επικίνδυνες για την Ελλάδα» εξήγησε ο Γιώργος Γραμματικάκης σχετικά με την εκ νέου υποψηφιότητα του για ευρωκοινοβούλιο, στον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο στο ρ/σ Παραπολιτικά.

Ο Ευρωβουλευτής του Ποταμιού τόνισε πως «ένα από τα μικρά μηνύματα που ήθελα να στείλω, είναι πως εμμένω στο Ποτάμι παρά τις δυσκολίες και ελπίζω πως και το Κίνημα θα ακολουθήσει πάλι μια δημιουργική και γόνιμη πορεία με αισιοδοξία». Αναφερόμενος στη απώλεια της κοινοβουλευτικής ομάδας δήλωσε: «¨Ηταν άδικο. Νομίζω πως η παρουσία του Ποταμιού είναι μια εθνική ανάγκη».

Ο Γιώργος Γραμματικάκης σχολιάζοντας το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού, υπογράμμισε: Το ψηφοδέλτιο έχει την ιδιοτυπία να περιλαμβάνει 16 εξαιρετικούς Έλληνες που ζουν, λόγω της κρίσης ή λόγω των αποφάσεων τους, στην Ευρώπη». Ταυτόχρονα, σχετικά με τη σκανδαλολογία των ημερών είπε: «Με αυτές τις συζητήσεις επιστρέφουμε στο παρελθόν ενώ πρέπει να μας απασχολεί το μέλλον».

Τέλος, ο διακεκριμένος επιστήμονας αναφέρθηκε στο διαστημικό πρόγραμμα της κυβέρνησης λέγοντας: «Η διαστημική εταιρία που δημιουργήθηκε και το νομοσχέδιο που τη συνόδευσε ήταν σωστά. Οι ανωμαλίες άρχισαν όταν ο λαμπρός κ. Κριμιζής υποχρεώθηκε στην παραίτηση από τις συνθήκες και την αναξιοκρατία που συνάντησε και εποπτεύθηκε και πλέον πηγαίνουμε σε θολά νερά. Νομίζω πως μια σωστή πρωτοβουλία οδηγήθηκε στην απαξίωση».

Ακούστε το ηχητικό:

Σχετικά