22 Σεπτεμβρίου, 2015

Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμένου θα είναι μια κυβέρνηση μόνο του 40%

Γιάννα Παναγοπούλου

Στην ενημερωτική εκπομπή του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV με τη δημοσιογράφο Δημαρέση, συμμετείχε το βράδυ των εκλογών, η Γιάννα Παναγοπούλου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κάλπης.

Κάνοντας αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης επεσήμανε ότι σε αυτές τις εκλογές νικητής, εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται, με ένα συντριπτικό ποσοστό, και η αποχή, και αυτό είναι ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, ότι οι δημοσκοπήσεις για ακόμα μια φορά έπεσαν έξω, ότι το ευρώ και η Ε.Ε είναι επιλογή του εκλογικού σώματος σε ποσοστό 85% περίπου και ότι η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, μετά και την παραδοχή από τον αρχηγό της, της πολιτικής ευθύνης για την πολιτική δολοφονία Φύσσα είναι, δυστυχώς, συνειδητή ψήφος, και επιλογή να βρίσκεται ένα φασιστικό ναζιστικό κόμμα στην ελληνική Βουλή.

Με σκωπτική διάθεση θα λέγαμε ότι οι εκλογές αυτές έγιναν για να ανανεώσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα ο κ. Τσίπρας και να μπει η Ένωση Κεντρώων στη Βουλή….

Κληθείσα να σχολιάσει το ποσοστό του Ποταμιού, η Γιάννα Παναγοπούλου ανέφερε ότι βεβαίως δεν είμαστε χαρούμενοι για το ποσοστό που πήραμε, σε αυτό συνέτειναν και ο δικομματισμός, η πόλωση του φερόμενου από τις δημοσκοπήσεις ως εκλογικού ντέρμπι, με πρώτο αποδέκτη της συμπίεσης το Ποτάμι, η αποχή των νέων στους οποίους στόχευε το Ποτάμι, και προφανώς μικρότερα και μεγαλύτερα δικά μας λάθη, τα οποία με νηφαλιότητα θα συζητήσουμε το επόμενο διάστημα. Πάντως το 4% μας κρατάει στον πολιτικό χάρτη της χώρας και αυτό είναι σημαντικό.

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από την εκπομπή:

*Η Γιάννα Παναγοπούλου ήταν υποψήφια Α΄ Θεσσαλονίκης