20 Δεκ, 2017

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αμoίβει πλουσιοπάροχα τα δικά της παιδιά

Παναγιώτης Καρκατσούλης

Ενώ ο συντονισμός της κυβέρνησης θα έπρεπε να αποτελεί για την χώρα μας πρώτη προτεραιότητα, το σημερινό πολυκέφαλο σχήμα συντονισμού που έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου είναι δαπανηρό, ατελέσφορο και ακατάλληλο, ανέφερε σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Πρώτου θέματος» ο Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Εκατομμύρια ευρώ δαπανώνται για τους μετακλητούς καθενός εκ των 4 υπουργών του Μαξίμου καθώς και για τις 3 γραμματείες (Πρωθυπουργού, Κυβέρνησης και Συντονισμού) που τους υποστηρίζουν. Όλες οι παθογένειες του διοικητικού συστήματος αντανακλώνται και υπάρχουν και στο επίπεδο του κεντρικού συντονισμού της κυβέρνησης: Επικάλυψη αρμοδιοτήτων, περιττές δομές, έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ τους, κατασπατάληση πόρων.

Η πληθωρική οργάνωση του κέντρου διακυβέρνησης σε χαλεπούς καιρούς θα έπρεπε να αντικατασταθεί από μια λιτή και αποτελεσματική δομή δίνοντας το παράδειγμα της μείωσης των δαπανών, συνέχισε ο Παναγιώτης Καρκατσούλης. Αντί γι’ αυτό συνεχίζεται η άγρια υπερ-φορολόγηση κάθε παραγωγικής δραστηριότητας οδηγώντας σε ασφυξία και απόγνωση όσους ακόμη επιχειρούν σ' αυτή τη χώρα, κατέληξε ο Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιλέγει συνειδητά να αμείβει πλουσιοπάροχα με τους φόρους μας τα δικά της παιδιά. Ανάλγητη και καρεκλοκένταυρη δημιουργεί θέσεις μόνο για τους δικούς της, επιφυλάσσοντας επιδόματα φτώχειας για όλους, όσοι δεν ανήκουν στον στενό κύκλο των κολλητών και των παρατρεχάμενών της.

Ακούστε το απόσπασμα:

* Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου του Ποταμιού «Π στο Τετράγωνο - Πρόοδος στην Πράξη»