24 Ιουνίου, 2015

Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο ανάπτυξης

της Ζωής Αποστολοπούλου Δυστυχώς δεν περιμένει κανείς κάτι καλύτερο από την πρόταση που έχουμε ακούσει διότι όταν προτείνεις κάτι και αυτό αποτελεί την βάση των συζητήσεων σίγουρα η αντιπρόταση θα είναι χειρότερη.

Στο MEGA και την εκπομπή κοινωνία ώρα MEGA βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Ζωή Αποστολοπούλου πολιτική υπεύθυνη Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Για την στάση των ΑΝΕΛ σε επικείμενη συμφωνία η κ. Αποστολοπούλου ανέφερε πως δεν γίνεται οι ΑΝΕΛ να συμπεριφέρονται σαν να μην είναι μέρος της συμπολίτευσης. «Έχει κατατεθεί μία πρόταση από την συγκυβέρνηση και δεν επιτρέπεται να λένε οι ΑΝΕΛ εμείς θα δούμε τι θα κάνουμε όταν θα έρθει η συμφωνία προς ψήφιση».

Δυστυχώς δεν περιμένει κανείς κάτι καλύτερο από την πρόταση που έχουμε ακούσει είπε η κ. Αποστολοπούλου διότι όταν προτείνεις κάτι και αυτό αποτελεί την βάση των συζητήσεων σίγουρα η αντιπρόταση θα είναι χειρότερη ανέφερε. Τα μέτρα τα οποία φαίνεται να φέρνει η κυβέρνηση είναι ίδια με των προηγούμενων κυβερνήσεων και σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέδιο ανάπτυξης της οικονομίας πρόσθεσε.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή παρακάτω:

[youtube id="JT8tEBh1q38"]

* Η Ζωή Αποστολοπούλου είναι πολιτική υπεύθυνη Μεταναστευτικής Πολιτικής.

24 Ιουνίου 2015, MEGA