11 Μαΐου, 2019

Όλοι πια αποδέχονται ότι η ιστορία και ο πολιτισμός της αρχαίας Μακεδονίας αφορά στους Έλληνες

Ποτάμι

Δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη από τις Αιγές, την πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας, για την Αναγέννηση της Ελλάδας, την Αναγέννηση της Ευρώπης

“Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι πρέπει να τιμήσει με την ψήφο του τους ανθρώπους που τολμούν, που λένε αλήθειες, που δεν έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους” δήλωσε από τις Αιγές, την πρωτεύουσα της της αρχαίας Μακεδονίας, ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο περιθώριο της περιοδείας του.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεναγήθηκε στα ευρήματα του κορυφαίου αρχαιολόγου Μανόλη Ανδρόνικου, υπογραμμίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό “που όλοι πια, και οι γείτονές μας, έχουν αποδεχθεί ότι η ιστορία και ο πολιτισμός της αρχαίας Μακεδονίας αφορά στους Έλληνες”.

Αναλυτικά η δήλωση:

Περιοδεία στα βόρεια ξεκινώντας από την καρδιά της Μακεδονίας. Την πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας. Τις Αιγές. Μαζί με δεκάδες άλλους τουρίστες ξεναγηθήκαμε στα φοβερά ευρήματα του Μανόλη Ανδρόνικου και είναι πολύ σημαντικό που όλοι πια, και οι γείτονές μας, έχουν αποδεχθεί ότι η ιστορία και ο πολιτισμός της αρχαίας Μακεδονίας αφορά στους Έλληνες.

Ξεκινάμε, λοιπόν, από εδώ την περιοδεία για τις τελευταίες μέρες του προεκλογικού αγώνα για την Αναγέννηση της Ελλάδας, για την Αναγέννηση της Ευρώπης. Είμαστε πεπεισμένοι πως ο κόσμος έχει καταλάβει ότι πρέπει να τιμήσει με την ψήφο του τους ανθρώπους που τολμούν, τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τους ανθρώπους που δεν έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους, τους ανθρώπους που έχουν ως πρώτο και μόνο καθήκον να προστατεύσουν τα συμφέροντα των πολλών, τα συμφέροντα της χώρας.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνοδεύουν, στην περιοδεία του στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Δήμητρα Γιαννάκη, Όλγα Δούρου, Τάνια Παλαμίδη, Θανάσης Χειμωνάς και τα τοπικά στελέχη του Ποταμιού Νίκος Δοϊρανλής και Θωμάς Λιόλιος.

Ακούστε το ηχητικό:

Φωτογραφίες: Αφροδίτη Χουλάκη