19 Αυγούστου, 2017

Η ένταση των τρομοκρατικών χτυπημάτων μπορεί να γίνει συχνότερη

Σπύρος Δανέλλης

Ο βουλευτής Ηρακλείου του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας την Παρασκευή 18 Αυγούστου, στο «Πρώτο Πρόγραμμα» και τον Ανδρέα Παπασταματίου, αναφέρθηκε στο νέο τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS, στη Βαρκελώνη και είχε ως αποτέλεσμα 14 νεκρούς και πάνω από 120 τραυματίες. Όπως είπε ο κ. Δανέλλης «η τραγωδία αυτή συνεχίζεται και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει η κλιμάκωσή της».

Ακόμη πρόσθεσε ότι πολλοί έλεγαν πως μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε ο ISIS, στη Συρία τα μέτωπα, μάλλον θα μεταφέρονταν στην Ευρώπη. Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης, για τις πυρκαγιές ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε ότι, το πολιτικό σύστημα ψάχνει τρόπους για να χτίσει αντιπαλότητες. Παράλληλα, τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα στην αντιπυρική θωράκιση της χώρας, επισημαίνοντας πως η υπάρχουσα ρητορική δεν βοηθάει την κοινωνία.

Τέλος σχολιάζοντας το κάλεσμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προς το Ποτάμι ξεκαθάρισε ότι η όποια απόφαση θα ληφθεί, μέσα από τα όργανα του κόμματος, ενώ ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι δεν «παίζει» καθυστερήσεις όσον αφορά την τελική απόφαση.

Ακούστε το απόσπασμα:

* Ο Σπύρος Δανέλλης είναι βουλευτής Ηρακλείου του Ποταμιού