24 Νοεμβρίου, 2016

«Η Ελλάδα έχει και βιομηχανία που μάλιστα πρωταγωνιστεί διεθνώς»

Γιώργος Μαυρωτάς

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, ο βουλευτής Αττικής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς εκπροσώπησε το Ποτάμι και τον επικεφαλής Σταύρο Θεοδωράκη, στην εκδήλωση του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ για την ολοκλήρωση της 10ετούς επενδυτικής πορείας και τα 50 χρόνια λειτουργίας των δύο εργοστασίων παραγωγής αλουμίνας και αλουμινίου στο Ενεργειακό και Μεταλλουργικό Κέντρο Αγίου Νικολάου στα Άσπρα σπίτια Βοιωτίας.

Ο κ. Μαυρωτάς είχε συνομιλίες με τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο, τον Πρόεδρο του ΔΣ του Αλουμινίου της Ελλάδος κ. Σ. Κασδά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Διευθυντή του εργοστασίου κ. Δ. Στεφανίδη.

Μετά το πέρας της πολύ σημαντικής εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλος, ο βουλευτής του Ποταμιού έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι μόνο μια χώρα υπηρεσιών ή μόνο μια χώρα καταναλωτική που δημιουργεί αξία μόνο μέσω start-ups, χρειάζεται να υπάρχει και μία γερή βιομηχανία όπως είναι η Αλουμίνιον της Ελλάδος, εξαγωγική που καινοτομεί και είναι στην αιχμή της καινοτομίας και της τεχνολογίας παγκοσμίως».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

* Ο Γιώργος Μαυρωτάς είναι βουλευτής Αττικής