20 Ιουλίου, 2015

Οι εκλογές είναι αυτοκτονία

Μίλτος Κύρκος

Η συμφωνία που υπογράφει η κυβέρνηση εμπεριέχει πολύ χρόνο και μέσα σε αυτό τον χρόνο πρέπει να υλοποιηθούν πολλά πράγματα.

Στην εκπομπή "Τώρα" με την Άννα Μπουσδούκου φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μίλτος Κύρκος.

Κληθείς να σχολιάσει θέματα της επικαιρότητας, ο κ. Κύρκος αναφέρθηκε αρχικά στη συμφωνία που πρόκειται να υπογραφεί και εκτίμησε πως «είναι πολλούς μήνες πια ο ΣΥΙΡΖΑ στην κυβέρνηση και πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε θέση». Συνέχισε την τοποθέτησή του λέγοντας πως η συμφωνία που υπογράφει η κυβέρνηση εμπεριέχει πολύ χρόνο και μέσα σε αυτό τον χρόνο πρέπει να υλοποιηθούν πολλά πράγματα, ενώ ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι θα στηρίξει την επιλογή του συγκεκριμένου κοινοβουλίου για μια συμφωνία προς όφελος της χώρας.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών, ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού σημείωσε ότι οι εκλογές ισοδυναμούν με αυτοκτονία και συμφώνησε με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, ότι υπάρχει άλλος τρόπος επίλυσης των ζητημάτων που έχουν ανακύψει. Προσδιόρισε, μάλιστα, τη λύση του προβλήματος στην Κεντρική Επιτροπή και το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι αυτή η εκδοχή θα φέρει πιο θετικά αποτελέσματα.

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης:

* Ο Μίλτος Κύρκος είναι ευρωβουλευτής του Ποταμιού

20 Ιουλίου 2015, ΣΚΑΪ