13 Μαρτίου, 2019

Η εγκληματικότητα και με κυβέρνηση ΝΔ και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια

Γιάννης Κωνσταντινίδης

Καλεσμένος του Πάνου Παναγιωτόπουλου, στην εκπομπή "Χώρα εν Καμίνω" στο Kontra Channel, βρέθηκε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, επικεφαλής της καμπάνιας των ευρωεκλογών, για το Ποτάμι.

Ερωτηθείς για το ζήτημα του αγάλματος του "Δρομέα" υπογράμμισε πως "είναι ζήτημα ενσυναίσθησης. Μια κυβέρνηση πρέπει να διαχειρίζεται τα προβλήματα των πολιτών, αλλά πρέπει να νοιώθει τα συναισθήματα των πολιτών. Δε φέρνεις το κακότεχνο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου φτιαγμένο από μια σκοπιανή καλλιτέχνιδα στο κέντρο της Αθήνας. Δεν εκπαιδεύεις έτσι τους πολίτες στην ανάγκη συνύπαρξης με τους γείτονές σου".

Για αποποινικοποίηση της μολότοφ τόνισε πως η εγκληματικότητα τόσο με κυβέρνηση ΝΔ όσο και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια. "Ας δούμε τους αριθμούς και τα δεδομένα και ας μη κονταροχτυπιόμαστε χωρίς λόγο. Οι μεν θέλουν "επαναστατική γυμναστική". Οι δε θέλουν "υγειονομική ζώνη γύρω από τα Εξάρχεια", θαρρείς και οι άνθρωποι των Εξαρχείων έχουν μικρόβια. Η ανομία είναι σημάδι ανικανότητας και των δύο. Αυτό μετράει" δήλωσε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο: