31 Μαρτίου, 2015

Η διαχείριση της Προέδρου αφορά τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ

του Γρηγόρη Ψαριανού Είμαστε σε πολύ κρίσιμη φάση, σε μια πολύ άσχημη κατάσταση και θα έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί. Τόσο η Πρόεδρος της Βουλής, όσο και ο κ. Πρωθυπουργός ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο βουλευτής Β΄ Αθήνας, κ. Γρηγόρης Ψαριανός, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και στον Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Αναφέρθηκε στη συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής, κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, και έκανε την εκτίμηση πως το κυρίως πρόβλημα του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η διαχείριση της Προέδρου. Όπως είπε, μάλιστα, χαρακτηριστικά: «Το ζήτημα της διαχείρισης του Κοινοβουλίου, ο ευτελισμός και η απαξίωσή του, αφορούν το σύνολο της Βουλής. Η διαχείριση όμως της Προέδρου αφορά τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Είμαστε σε πολύ κρίσιμη φάση, σε μια πολύ άσχημη κατάσταση και θα έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί» επεσήμανε στη συνέχεια ο κ. Ψαριανός και σημείωσε πως «τόσο η Πρόεδρος της Βουλής, όσο και ο κ. Πρωθυπουργός ήταν κατώτεροι των περιστάσεων στην χθεσινοβραδινή συνάντηση».

Σε σχόλιο του Ανδρέα Παπαδόπουλου ότι ο κ. Τσίπρας μίλησε σαν αρχηγός της αντιπολίτευσης, ενώ ο κ. Σαμαράς σαν να είχε ξεχάσει ότι δεν είναι πλέον ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο κ. Ψαριανός απάντησε πως «το πως εκφράζονται οι πολιτικοί αρχηγοί, δεν είναι αυτή τη στιγμή το κύριο θέμα. Αυτο που έχει σημασία είναι ότι η χώρα βρίσκεται στον γκρεμό» κατέληξε.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

* Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι βουλευτής Β΄ Αθήνας

31 Μαρτίου 2015, Παραπολιτικά fm