18 Μάι, 2019

Η χώρα είναι καλύτερη επειδή υπάρχει το Ποτάμι

Κατερίνα Μπακογιάννη

Η Εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη, στην εκπομπή “One Direct” του ONE TV, με τους Τζίνα Μοσχολιού και Γιώργο Παπαχρήστο.

“Θέλουμε να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διότι είναι μία κακή κυβέρνηση, αλλά λέμε όχι και στη συντηρητική ΝΔ”, υπογράμμισε η Κατερίνα Μπακογιάννη στην εκπομπή “One Direct” του ONE TV, με τους Τζίνα Μοσχολιού και Γιώργο Παπαχρήστο. Η Εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού τόνισε πως η χώρα είναι καλύτερη επειδή υπάρχει το Ποτάμι, το οποίο δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος και έφερε ως παράδειγμα τον Σεπτέμβριο του 2015 που ψήφισε προκειμένου να παραμείνει η χώρα στην Ε.Ε και στην ευρωζώνη.

Η Κατερίνα Μπακογιάννη σε ερώτηση για το αν το πολιτικό μήνυμα του Ποταμιού είναι θολό, απάντησε πως το Ποτάμι φέρνει μία “άλλη πολιτική” και συμπλήρωσε πως το ήθος και το νέο που έφερε το Κίνημα στην πολιτική είναι πως ψηφίζει το σωστό από όπου κι αν προέρχεται, λέγοντας χαρακτηριστικά “θέλουμε συγκλίσεις για να βρεθούν λύσεις”. Παράλληλα, ερωτηθείσα αν υπήρξε φλερτ με το ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ, “δεν υπήρξε καμία περίπτωση για φλερτ με το Ποτάμι”.

Τέλος, η Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος αναφερόμενη στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου σημείωσε πως το Ποτάμι είναι δημοφιλές στους αναποφάσιστους και σε όσους θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή τι θα ψηφίσουν και εξήρε το ψηφοδέλτιο του που “δίνει φωνή στους ανθρώπους του brain drain”, που κατάφεραν να πετύχουν και να διακριθούν σε αξιοκρατικές κοινωνίες της Ε.Ε”.

Δείτε το βίντεο: