21 Ιουλίου, 2015

Η αγροτική ανάπτυξη οδηγείται ως «πρόβατον επί σφαγήν»

Ζωή Αποστολοπούλου

Αντί η κυβέρνηση να ασχολείται με τα εσωτερικά της θα έπρεπε να έχει κάνει μία συνολική προσπάθεια αντισταθμιστικών μέτρων για την επικείμενη συμφωνία, ειδικά όταν ως αντιπολίτευση ήταν πολέμια στα οριζόντια μέτρα που περνάει σήμερα.

Στο MEGA και την εκπομπή Κοινωνία Ώρα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Ζωή Αποστολοπούλου πολιτική υπεύθυνη Μεταναστευτικής Πολιτικής του Ποταμιού.

Πρέπει να αναφέρουμε κάτι πολύ σημαντικό είπε η κ. Αποστολοπούλου σε ότι αφορά το αγροτικό θέμα που έχει προκύψει με τα μέτρα. "6 μήνες που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει ένα σχέδιο σε ότι αφορά το λεπτό ζήτημα του αγροτικού και της φορολόγησης σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα περίμεναν". Θα έπρεπε να υπάρχει πρόνοια για τον τουρισμό και την αγροτική ανάπτυξη και δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να οδηγείτε η αγροτική ανάπτυξη στη συμφωνία ως το "πρόβατον επί σφαγήν" πρόσθεσε.

Αντί η κυβέρνηση να ασχολείται με τα εσωτερικά της θα έπρεπε να έχει κάνει μία συνολική προσπάθεια αντισταθμιστικών μέτρων για την επικείμενη συμφωνία ανέφερε ειδικά όταν ως αντιπολίτευση ήταν πολέμια στα οριζόντια μέτρα που περνάει σήμερα.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή:

* Η Ζωή Αποστολοπούλου είναι πολιτική υπεύθυνη Μεταναστευτικής Πολιτικής.

21 Ιουλίου 2015, MEGA