20 Σεπτεμβρίου, 2015

Εξακολουθεί να είναι αναγκαία μία εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης

Ζωή Αποστολοπούλου

Μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του Mega για τις εκλογές, η υποψήφια βουλευτής, Ζωή Αποστολοπούλου, επισήμανε ότι πρέπει να δούμε τι επιφυλάσσει για τους πολίτες η επόμενη ημέρα.

Σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα και το ενδεχόμενο συμμετοχής σε κυβερνητικό συνασπισμό ανέφερε: «Όπως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα και με σεβασμό στη δημοκρατική βούληση, το ερώτημα αυτό πρέπει να απευθυνθεί σε κόμματα που προηγούνται. Άλλωστε, οι διαφορές μας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ είναι πάρα πολλές και πολύ σημαντικές. Για το Ποτάμι το πρωτεύον είναι να επιβάλλει ένα σχέδιο συνολικής αλλαγής του τρόπου που αντιμετωπίζουμε την πολιτική ζωή στη χώρα και να προχωρήσουμε στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Το κίνημα του Ποταμιού είναι ένα ανοικτό κίνημα, συζητάει με όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Εγώ αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω είναι όταν θα κατακάτσει η σκόνη της εκλογικής αναμέτρησης θα πρέπει να σκεφτούμε τι απομένει στους Έλληνες πολίτες».

«Το Ποτάμι από την πρώτη στιγμή υποστήριξε και εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αναγκαία μία εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης. Θα πρέπει να είναι συνεκτική να συμφωνήσει τους στόχους και στα κεφάλαια που θα βάλουμε ως προτεραιότητες».