Ημερολόγιο

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στο Άργος και το Ναύπλιο ο Παναγιώτης Καρκατσούλης

20/10/2017 @ 12:00 - 21/10/2017 @ 19:00

Στο Άργος και το Ναύπλιο θα βρεθεί την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Ινστιτούτου του Ποταμιού Π², Παναγιώτης Καρκατσούλης, στο πλαίσιο της προώθησης της υποψηφιότητας του Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος.

Στο πλαίσιο αυτό θα έχει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ναυπλίου καθώς και με εκπροσώπους του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Άργους, του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και άλλους επαγγελματικούς φορείς της περιοχής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής στις 15:00 θα συμμετέχει στο συνέδριο που οργανώνει στο Ναύπλιο η Βρετανική Πρεσβεία στην Ελλάδα με θέμα «Ελλάδα, Βρετανία και Ευρώπη». Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης θα μιλήσει για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ελληνική δημόσια διοίκηση, ώστε να αποκτήσει η πατρίδα μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο Ευρωπαϊκό και διεθνές στερέωμα. Στο ίδιο πάνελ με τον Παναγιώτη Καρκατσούλη συμμετέχουν η Άννα Διαμαντοπούλου (πρόεδρος του «Δικτύου»), ο Αρίστος Δοξιάδης (μέλος της Επιτροπής Διαλόγου), ο Κυριάκος Πιερρακάκης (από τη «Διανέοσις»), ο Nicholas Jennet (αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων) και ο Jeremy Browne (ειδικός εκπρόσωπος του City του Λονδίνου στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Τη συζήτηση συντονίζει ο γνωστός πολιτικός αναλυτής του BBC Peter Kellner.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
20/10/2017 @ 12:00
Τέλος:
21/10/2017 @ 19:00
Ετικέτες Εκδήλωση