Ημερολόγιο

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία οι Παναγιώτης Μπιτσαξής και Παναγιώτης Βλάχος

21/10/2017 @ 11:00 - 22/10/2017 @ 17:00

Στη Λαμία και στο Καρπενήσι θα βρεθούν το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου αντίστοιχα, ο πρ. Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και μέλος της ΜΕΣΥΑ του Ποταμιού, Πάνος Μπιτσαξής και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού και πρ. υποψήφιος βουλευτής, Παναγιώτης Βλάχος, στο πλαίσιο της προωθησης της υποψηφιότητας του Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος.

Στη Λαμία το Σάββατο θα συναντηθούν με στελέχη του Κινήματος και πολίτες του προοδευτικού χώρου, ενώ θα δώσουν συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (ΕΝΑ TV, STAR Κεντρικής Ελλάδος κ.α).

Στο Καρπενήσι θα μιλήσουν σε κεντρική συγκέντρωση την Κυριακή στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 1 (γραφεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης) στις 12 το μεσημέρι, απευθυνόμενοι σε μέλη του Ποταμιού, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και φίλους του προοδευτικού χώρου. Την ίδια μέρα θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, ενώ θα μιλήσουν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο της ομαλής διεξαγωγής της εκλογικής αναμέτρησης της 12ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της προοδευτικής παράταξης, θα συζητήσουν με τους υπεύθυνους των Νομαρχιακών Επιτροπών Εμπιστοσύνης σε Ευρυτανία και Φθιώτιδα.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21/10/2017 @ 11:00
Τέλος:
22/10/2017 @ 17:00