Ημερολόγιο

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Απόψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο πρώτο Debate για το νέο προοδευτικό Κίνημα

12/10/2017 @ 22:00 - 13/10/2017 @ 00:30

Απόψε στις 22:00, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συμμετάσχει στο πρώτο debate πριν τις εκλογές για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος, στο κανάλι Action 24.

Στο πάνελ επίσης θα βρίσκονται οι συνυποψήφιοί του: ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ και πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Το debate θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι: Γιάννης Πολίτης, Γιώργος Κουβαράς, Αγγελική Σπανού.

Παρακολουθήστε ζωντανά το debate εδώ.

Η διεξαγωγή του debate:

Η σειρά που θα ερωτηθούν και θα αναπτύξουν την απόψεις τους οι υποψήφιοι σε κάθε γύρο θα καθοριστεί με κλήρωση. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν 3 κληρώσεις, προτού ξεκινήσει η εκπομπή, παρουσία όλων των υποψηφίων, ώστε να καθοριστεί η σειρά με την οποία τοποθετούνται στον καθένα από τους 3 γύρους.

Α΄γύρος
Το debate ξεκινά με μια σύντομη τοποθέτηση καθενός υποψηφίου, διάρκειας 1 λεπτού. Στη συνέχεια, η συζήτηση χωρίζεται σε τρεις θεματικές ενότητες.
Α΄ ενότητα: Η διαδικασία για την εκλογή του νέου αρχηγού, η πορεία προς την κάλπη και η συγκρότηση του νέου φορέα.
Β΄ενότητα: Η επόμενη μέρα μετά την εκλογή αρχηγού. Συμμαχίες, στρατηγική με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Γ’ ενότητα: Κοινωνία και Κεντροαριστερά. Οι θέσεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. Ο ρόλος του νέου κόμματος στην έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

Σε κάθε μία από τις παραπάνω 3 ενότητες, ένας δημοσιογράφος απευθύνει ερώτημα διάρκειας 30 δευτερολέπτων προς έναν υποψήφιο. Ο υποψήφιος έχει χρόνο 2 λεπτών για την απάντησή του.
Η συνολική διάρκεια του πρώτου γύρου θα είναι περίπου στα 50 - 55 λεπτά.

Β΄γύρος
Α΄ ενότητα: Κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να απευθύνει ερώτημα 1 λεπτού σε όποιον από τους συνυποψηφίους του επιθυμεί, ο οποίος θα απαντήσει σε 1,5 λεπτό.
Β' ενότητα: Αμέσως μετά, κάθε υποψήφιος δέχεται ένα ερώτημα 30 δευτερολέπτων από δημοσιογράφο και θα έχει στη διάθεσή του 1,5 λεπτό να απαντήσει.
Η συνολική διάρκεια του δεύτερου γύρου εκτιμάται στα 35-40 λεπτά.

Γ’ γύρος
Α' ενότητα: Οι υποψήφιοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που έχουν τεθεί από πολίτες. Στο σύνολο υπάρχουν 6 ερωτήσεις που έχουν γυριστεί σε 6 βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Τα 6 βίντεο φέρουν έναν αριθμό, από το 1 έως το 6. Κάθε υποψήφιος επιλέγει έναν αριθμό και απαντά στην αντίστοιχη ερώτηση. Η διάρκεια της απάντησης είναι 1,5 λεπτό.
Β' ενότητα: Ένας εκπρόσωπος των PES Activists, των νέων Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, θα απευθύνει ένα ερώτημα διάρκειας 30 δευτερολέπτων που απευθύνεται σε όλους τους υποψήφιους και καθένας εκ των υποψηφίων δίνει μια απάντηση ενός λεπτού.
Η συνολική διάρκεια αυτού του γύρου εκτιμάται στα 30 λεπτά.

Στο τέλος του debate, ο κάθε υποψήφιος θα έχει 1 λεπτό στη διάθεσή του για να απευθύνει το προσωπικό του μήνυμα στους πολίτες.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
12/10/2017 @ 22:00
Τέλος:
13/10/2017 @ 00:30
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Action 24