Ημερολόγιο

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκδήλωση για τη «Συμμετοχή των Ελλήνων του εξωτερικού στο πολιτικό γίγνεσθαι»

29/10/2018 @ 19:15 - 20:30

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συμμετέχει στην εκδήλωση «Συμμετοχή των Ελλήνων του εξωτερικού στο πολιτικό γίγνεσθαι» που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, στις 19.15 - 20:30, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην «ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού».

Εκτός από τον Σταύρο Θεοδωράκη στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι κ.κ Κώστας Μπακογιάννης (Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας), Κυριάκος Πιερρακάκης (Διευθυντής Ερευνών διαNEOσις) και Κώστας Πουλάκης (Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης), ενώ συντονίστρια θα είναι η Επίκουρη Καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Exeter  Λαμπρινή Ρόρη.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Πρόγραμμα για την Ελληνική Διασπορά (Greek Diaspora Project at SEESOX) του Κέντρου Νοτιοανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, την Ομάδα Ελληνικής Πολιτικής της Βρετανικής Εταιρείας Πολιτικών Σπουδών (Greek Politics Specialist Group - Political Studies Association), τη διαΝΕΟσις και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Ωνάση.

* Η είσοδος είναι ελεύθερη

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29/10/2018
Ώρα:
19:15 - 20:30
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (Κεντρική Σκηνή)
Συγγρού 107
Αθήνα, 11745
+ Χάρτης Google