Ημερολόγιο

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εθελοντές Νότιου Τομέα: Όλοι μαζί μπορούμε

15/12/2015 @ 20:00 - 22:00

Δεν είμαστε φιλανθρωπική οργάνωση (επισήμως δηλαδή, αφού κατά τα άλλα, σηκωθήκαμε από τον καναπέ μας για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και τη χώρα μας), δεν είμαστε κάποια ΜΚΟ, ή κάποια ομάδα πιστών που σκοπό έχουν να κάνουν καλές πράξεις.

Είμαστε πολιτικά σκεπτόμενοι άνθρωποι που αποφασίσαμε να ενώσουμε τα όνειρά μας για αλλαγές στην πολιτική ζωή του τόπου, για εξυγίανση του κράτους , για να επιστρέψει η αξιοπρέπεια στη χώρα και στους πολίτες της.

Όλοι δίπλα δίπλα, ο καθένας με τις ιδέες του , διαφορετικοί μεταξύ μας, φτάσαμε ενάμιση χρόνο μετά την συνάντησή μας στους κόλπους του Ποταμιού, να ανακαλύπτουμε ένα ιδιαίτερο και κοινό χαρακτηριστικό μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο. Και να το κάνουμε και εθελοντικά.

Έτσι και με τα τόσα προβλήματα να «τρέχουν» γύρω μας, με εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες κάτω από το όριο της φτώχειας, με άγνωστο επί της ουσίας αριθμό ανέργων, με ασθενείς που δεν μπορούν να λάβουν τη θεραπεία τους, με ιδρύματα που υπολειτουργούν, με συνταξιούχους που δεν έχουν καν τα προς το ζην, με μετανάστες που ξεπαγιάζουν και συνωστίζονται σε αντίσκηνα κυνηγώντας το καλύτερο μέλλον, αποφασίσαμε , τώρα, ειδικά αυτές τις μέρες, των Χριστουγέννων, να «ξεφύγουμε» λίγο από την αμιγώς πολιτική ενασχόλησή μας ως Ποταμίσιοι.

Ο Νότιος Τομέας θα συναντηθεί σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής μας, όχι τόσο για να ανταλλάξουμε ευχές,όχι τόσο για να ξαναβρεθούμε όλοι εμείς που γίναμε και φίλοι, όσο και για να βοηθήσουμε..έναν…δύο…δέκα….συνανθρώπους μας. Στόχος μας(γιατί και εδώ βάζουμε στόχους ) είναι να μαζέψουμε ένα χρηματικό ποσό, και να το διαθέσουμε με την καρδιά μας, εκεί που θα το χρειαστούν άμεσα και πραγματικά.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο Ρεμούτσικο Αγίου Δημητρίου 120, στον Άγιο Δημήτριο την Τρίτη 15 Δεκέμβρη μετά τις 20:00. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε και στα φιλανθρωπικά…

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15/12/2015
Ώρα:
20:00 - 22:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

Το Ποτάμι
Phone
2107470100
Email
info@topotami.gr/
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Το Ρεμούτσικο
Αγίου Δημητρίου 120
Άγιος Δημήτριος, Μραχάμι Ελλάδα
+ Χάρτης Google