24 Μαΐου, 2016

«Επί 2 αιώνες η χώρα βρίσκεται υπό διαρκή οικονομικό έλεγχο»

Δημήτρης Τσιόδρας

Στο Star Channel και την εκπομπή «Ενικός» του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού.

Στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε καταρχάς στον διαρκή οικονομικό έλεγχο στον οποίο υπόκειται η χώρα εδώ και 2 αιώνες και ο οποίος συνεχίζεται λόγω των μνημονίων και της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας για την κυβέρνηση σχολίασε πως αφού αναγνωρίζει η κυβέρνηση ότι τα μέτρα είναι υφεσιακά πως πιστεύει ότι θα έρθει ανάπτυξη; Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πως θα έρθει η ανάπτυξη; Ποιος θα έρθει να κάνει επένδυση στην Ελλάδα και για ποιον λόγο; Φόροι 29% συν 15% φόροι στα μερίσματα πάμε στο 44% την ώρα που στην Κύπρο είναι 12%. Γραφειοκρατία μην μπλέξεις με το ελληνικό σύστημα. Δικαστικό σύστημα μην μπλέξεις επίσης διότι δεν ξεμπλέκεις ούτε σε 10-15 χρόνια»

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του επεσήμανε πως οι κανόνες στην Ελλάδα αλλάζουν συνεχώς κάνοντάς την έτσι ένα εχθρικό επενδυτικό περιβάλλον. Συνεχίζοντας για το ίδιο θέμα είπε πως όταν κάποιος δεν έχει ως μόνο επενδυτικό προορισμό την Ελλάδα δεν βλέπει κάποιον λόγο να έρθει εδώ.

Ολόκληρη την τοποθέτηση του μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

* Ο Δημήτρης Τσιόδρας είναι εκπρόσωπος τύπου στο Ποτάμι.