12 Οκτ, 2017

Δείτε τον Σταύρο Θεοδωράκη στο πρώτο Debate για το νέο προοδευτικό Κίνημα

Ποτάμι

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συμμετέχει στο πρώτο debate πριν τις εκλογές για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος, στο κανάλι Action 24. Στο πάνελ επίσης θα βρίσκονται οι συνυποψήφιοί του: ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ και πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Παρακολουθήστε ζωντανά το debate εδώ.

Δείτε τα βίντεο και tweets του Σταύρου Θεοδωράκη στη ροή του debate:

 

Α' γύρος

Α΄ ενότητα: Η διαδικασία για την εκλογή του νέου αρχηγού, η πορεία προς την κάλπη και η συγκρότηση του νέου φορέα.

Β΄ενότητα: Η επόμενη μέρα μετά την εκλογή αρχηγού. Συμμαχίες, στρατηγική με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Γ’ ενότητα: Κοινωνία και Κεντροαριστερά. Οι θέσεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. Ο ρόλος του νέου κόμματος στην έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

B' Γύρος Α΄ ενότητα: Κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να απευθύνει ερώτημα 1 λεπτού σε όποιον από τους συνυποψηφίους του επιθυμεί, ο οποίος θα απαντήσει σε 1,5 λεπτό.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=spjGIF7JBXU

Β' ενότητα: Αμέσως μετά, κάθε υποψήφιος δέχεται ένα ερώτημα 30 δευτερολέπτων από δημοσιογράφο και θα έχει στη διάθεσή του 1,5 λεπτό να απαντήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=tcBvJx7-UZQ

 

Γ’ γύρος

Α' ενότητα: Οι υποψήφιοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που έχουν τεθεί από πολίτες. Στο σύνολο υπάρχουν 6 ερωτήσεις που έχουν γυριστεί σε 6 βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων.