27 Δεκεμβρίου, 2018

Δίπλα σε αυτούς που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, μέσα σε όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του ΟΚΑΝΑ.

Στην εκδήλωση, μετά από σχετική πρόσκληση, το Ποτάμι εκπροσώπησε η υπεύθυνη του τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Φωτεινή Λεομπίλλα. Στον σύντομο χαιρετισμό της, συνεχάρη τους μαθητές του ΣΔΕ για την προσπάθειά τους και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης, εκ μέρους της πολιτείας, των ατόμων που βρίσκονται στη φάση της επανένταξης για την αποτελεσματικότερη διασύνδεση τους με την αγορά εργασίας, δίνοντάς τους έτσι μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Διαβάστηκε επίσης χαιρετισμός του βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργου Αμυρά, ο οποίος, λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Στον χαιρετισμό του ανέφερε:

«Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκλησή σας!
Δυστυχώς οι τελευταίες μέρες του χρόνου είναι πάντα φορτωμένες στη Βουλή και δεν μπορώ να έχω τη χαρά να σας ξαναδώ.

Σας εύχομαι να συνεχίσετε να αποτελείτε παράδειγμα για όλους μας, με τη δύναμή σας και την προσπάθεια που κάνετε κόντρα σε τόσες αντιξοότητες.

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά και καλή επιτυχία στην επίτευξη των μικρών και μεγάλων στόχων σας, με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Με βαθιά εκτίμηση,

Γιώργος Αμυράς»