11 Ιανουαρίου, 2015

Η διοικητική μεταρρύθμιση ως πυλώνας της οικονομίας

του Στέλιου Προσαλίκα Στο χώρο της προπονητικής μάθαμε να συνθέτουμε την διαφορετικότητα, την οποία έχουν ανάγκη οι εσωτερικές δομές.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση το πρωί της Κυριακής δήλωσε ο Στέλιος Προσαλίκας πως «το Ποτάμι είναι το κατεξοχήν κόμμα, που άνοιξε την πόρτα του στην πολιτική σε νέους», καθώς «το ζητούμενο από κάθε κόμμα είναι να φέρνει νέα πρόσωπα στην πολιτική και το Ποτάμι το κατάφερε».

Όσον αφορά στον πολιτικό χάρτη, υποστήριξε ότι «πολλοί από τους διαχωρισμούς αριστεράς και δεξιάς είναι φαντασιώσεις στο κεφάλι μας», συμπληρώνοντας πως «όλοι θέλουν να λένε ότι είναι προοδευτικοί δημοκράτες και οικολόγοι». Ωστόσο, έκανε σαφές πως στο Ποτάμι «έχουμε ανθρώπους με τους οποίους συμφωνούμε και συνθέτουμε».

Ως Προπονητής και πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ ανέφερε πως «στο χώρο της προπονητικής μάθαμε να συνθέτουμε την διαφορετικότητα, την οποία έχουν ανάγκη και οι εσωτερικές δομές». Όπως είπε και ο ίδιος, η επιτυχία θα έρθει μέσω της αξιοκρατίας και της διαφορετικότητας.

Για τις εισχωρήσεις στο Ποτάμι, δήλωσε «ο Σπύρος Λυκούδης με τιμά που είναι μαζί μας».

Στην συζήτηση περί οικονομικών, ξεκαθάρισε πως «το Ποτάμι θα φτιάξει την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, στην οποία θα μπουν οι ικανότεροι». Παράλληλα είπε πως «η βασίλισσα της οικονομίας είναι η διοικητική μεταρρύθμιση».

Για το κρίσιμο ζήτημα της τρίτης θέσης, τόνισε «το Ποτάμι δίνει έναν αγώνα με τη Χρυσή Αυγή και πρέπει όλοι να βοηθήσουν».

[youtube id="A7hdSmP0-ro"]

[youtube id="uHNrJl3Qs1c"]

*Ο Στέλιος Προυσαλίκας είναι υποψήφιος στην Β Αθηνών

11 Ιανουαρίου 2015, ΝΕΡΙΤ