31 Μαρτίου, 2015

Δεν υπάρχει λόγος για συνεχείς υπαινιγμούς και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα

του Σπύρου Λυκούδη Δεν σκέφτομαι και πράττω πολιτικά μέσα από φόβους, αυτό δεν είναι αποδοτικό. Με ανησυχεί όμως η πορεία της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.

Στην εκπομπή της 'Έλλης Στάη στα Παραπολιτικά FM μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης ο βουλευτής Α΄ Αθήνας του Ποταμιού, κ. Σπύρος Λυκούδης.

Αναφερόμενος στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής και την πρωτοβουλία της Προέδρου της Βουλής να δώσει τον λόγο επί προσωπικού στον κ. Κατρούγκαλο, απάντησε πως «το άρθρο, βάσει του οποίου συνεκλήθη χθες η Ολομέλεια, δεν περιλαμβάνει παρεμβάσεις υπουργών, αλλά ακόμη κι έτσι δεν υπάρχει λόγος για συνεχείς υπαινιγμούς και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα».

Επί της ουσίας, ο βουλευτής του Ποταμιού τόνισε πως μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνεται η άποψή ότι «η κυβέρνηση δεν είχε και εξακολουθεί να μην έχει σχέδιο, αλλά διαμορφώνει το πλάνο της ανά 2 με 3 ημέρες».

Για το ενδεχόμενο ρήξης της κυβέρνησης με τους εταίρους μας και το αν αυτός ο φόβος είναι βάσιμος και σε έναν βαθμό υπαρκτός, ο κ. Λυκούδης δήλωσε: «Δεν σκέφτομαι πολιτικά και δεν πράττω πολιτικά μέσα από φόβους γιατί αυτό δεν είναι αποδοτικό. Από την άλλη είμαι από αυτούς που ανησυχούν και πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

* Ο Σπύρος Λυκούδης είναι ΣΤ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α΄ Αθήνας

31 Μαρτίου 2015, Παραπολιτικά fm