8 Μαΐου, 2015

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος στη διαπραγμάτευση

της Ζωής Αποστολοπούλου Όσο τα ζητήματα που αφορούν τα επιμέρους σημεία της διαπραγμάτευσης παραμένουν σκοτεινά και ασαφή θα υπάρχει μία διάχυτη ανησυχία.

Στο Mega και στην εκπομπή “mega με μία” βρέθηκε σήμερα το πρωί η υπεύθυνη του τομέα μεταναστευτικής πολιτικής, Ζωή Αποστολοπούλου. “Τα πράγματα δείχνουν ότι θα έχουμε συμφωνία αλλά κρατάμε και μερικές επιφυλάξεις γιατί τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα” τόνισε η κ. Αποστολοπούλου και συμπλήρωσε πως είναι βέβαιο κατά την άποψη του Ποταμιού πως η συμφωνία θα είναι αρκετά δύσκολη γιατί χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

“Όσο τα ζητήματα που αφορούν τα επιμέρους σημεία της διαπραγμάτευσης παραμένουν σκοτεινά και ασαφή θα υπάρχει μία διάχυτη ανησυχία”, συμπλήρωσε ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως χάνοντας η κυβέρνηση παρα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα στη διαπραγματευση σαφώς και θα αντιμετωπίσει περισσότερες δυσκολίες.

Ολοκληρώνοντας υπογράμμισε πως το Ποτάμι από την αρχή είπε ότι θα στηρίξει αυτή την κυβέρνηση στην προσπάθεια της διαπραγμάτευσης γιατί επιμένει στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της συνέντευξης:

[youtube id="NmQr6BRE9Is"]

* Η Ζωή Αποστολοπούλου είναι πολιτική υπεύθυνη Μεταναστευτικής Πολιτικής.

8 Μαΐου 2015, MEGA