27 Ιουλίου, 2017

Χαρτογραφήσαμε τους μπαχαλάκηδες

Ανδρέας Αθανασάκης

Αύγουστος έρχεται, η χώρα βγήκε στις αγορές, χαμογελαστά πρόσωπα κυκλοφορούν στους δρόμους, δεν είναι ώρα για πολιτικές κόντρες. Το Ποτάμι αποφάσισε να βοηθήσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην προσπάθειά του να χαρτογραφήσει τους μπαχαλάκηδες, ώστε να μπορέσει και αυτός σαν άνθρωπος να απολαύσει τα μπάνια του:

Προκόπης Παυλόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Άφησε να καεί η Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008 για να μην έχει πολιτικό κόστος. Ο άνθρωπος ήξερε τι έκανε, τώρα είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός: «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ»; «Εξαρτάται σε ποια μεριά είσαι όταν πέφτουν».

Νίκος Βούτσης, Πρόεδρος της Βουλής: δίνει εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες - μέλη του Ρουβικώνα που εισέβαλαν στην Βουλή

Νίκος Τόσκας, Υπουργός Προστασίας(;) του Πολίτη: username YPOURGOS, password 123456 Αλήθεια, πώς πάει ο διάλογος με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων, Υπουργέ;

Νίκος Παρασκευόπουλος, Υπουργός Δικαιοσύνης: Φτιάχνει νόμο για να αποφυλακίσει τον Σάββα Ξηρό και βγάζει εκτός φυλακής από σκληρούς κακοποιούς μέχρι τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Σταύρος Κοντονής, Υπουργός Δικαιοσύνης: Παρεμβαίνει σε δικαστικές αποφάσεις και αφήνει αιχμές κατά της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.

Επειδή η λίστα δεν έχει τέλος, σταματάμε εδώ. Για την πλήρη χαρτογράφηση των μπαχαλάκηδων, πληροφορίες: Σεβαστουπόλεως 22, Τομέας Δημόσιας Τάξης, Το Ποτάμι.

* O Ανδρέας Αθανασάκης είναι πολιτικός υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Τάξης